Een kijkje in de keuken!

Datum

🌱 Een uniek kijkje in de keuken bij onze vanilleproductie in Breda, in samenwerking met OOvB adviseurs en accountants! 

OOvB adviseurs en accountants is onlangs te gast geweest bij ons bedrijf voor de nieuwste editie van “Ondernemend met OOvB”. Zij kregen de kans om een kijkje te nemen in onze vanilleproductie in het prachtige Breda.

 

Wij geloven in het leveren van de allerbeste kwaliteit vanilleproducten aan onze gewaardeerde klanten.

Dit was een uitgelezen kans om onze passie en toewijding voor het produceren van hoogwaardige vanille met OOvB en het brede publiek te delen.

Gedurende de dag hebben we de adviseurs en accountants van OOvB meegenomen op een boeiende reis door ons productieproces. Vervolgens hebben we onze gasten meegenomen naar onze verwerkingsfaciliteit. Met passie en precisie hebben we het complexe proces van het drogen, fermenteren en sorteren van de vanillestokjes getoond.

De dag werd afgesloten met een informele en inspirerende discussie over ondernemerschap, financiële strategieën en de uitdagingen waarmee wij en andere ondernemers te maken hebben. OOvB adviseurs en accountants deelden waardevolle inzichten en adviezen, die we zeker zullen meenemen in onze toekomstige groeiplannen.

We zijn OOvB adviseurs en accountants enorm dankbaar voor hun aanwezigheid en betrokkenheid tijdens deze dag. Als trotse producent van hoogwaardige vanilleproducten blijven we ons inzetten voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Meer
berichten