VANILLE IN GROTE OPLAGEN

Voor de industrie

Vanille BV is SKAL (Biologisch) en FSSC22000 gecertificeerd.

Sinds 2004 zijn we actief in de vanillemarkt. Door de jaren heen hebben we sterke relaties opgebouwd, direct aan de bron. Landen waar we actief zijn zijn Madagaskar, Papoea-Nieuw-Guinea en Oeganda. We hebben een breed assortiment vanilleproducten voor industrieel gebruik. Alles op aanvraag verkrijgbaar in biologisch en conventioneel. 

Vanille in grote oplagen

ons assortiment

Wij bieden bulk aankoopopties en flexibele verpakkingsoplossingen aan om aan de behoeften van je bedrijf te voldoen. Door een intensief selectie- en analyseproces zorgen we ervoor dat ze van de juiste kwaliteit zijn en dat er geen verboden stoffen in de bonen zitten Ook hebben wij altijd een grote bulkvoorraad bonen van hoge kwaliteit in Europa, om indien nodig snel te kunnen handelen. 

Vanille voor de volgende toepassingsgebieden:

Patisserie

Zuivel

Dranken

Ijsbereiding

Chocolaterie

VANILLE EXTRACT

Onze extracten zijn volledig natuurlijk en hebben een rijke, authentieke smaak die hen onderscheidt van de concurrentie. 

Ons extract is perfect voor industriëel gebruik voor een hoogwaardige vanillesmaak om het uiteindelijke eindproduct te verbeteren. Het kan ook worden gebruikt in verschillende halffabrikaten. 

We bieden bulkaankoopopties en flexibele verpakkingsoplossingen om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen. Ons extract is ook non-GMO, glutenvrij, vegan en biologisch is mogelijk op aanvraag.

  • 1-voudig tot 10-voudig. 
  • 0,2% vanilline tot 2% vanilline
  • Recepten op maat mogelijk

VANILLE poeder

Ons poeder biedt dezelfde rijke, authentieke smaak als ons vanille-extract, maar dan in een handige, gebruiksvriendelijke poedervorm. Door gebruik van hoogwaardige grondstoffen kunnen we een vanillinepercentage vanaf 1,5% garanderen. 

We bieden bulkaankoopopties en flexibele verpakkingsoplossingen om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen. Ons poeder is ook non-GMO, glutenvrij en veganistisch. Op voorraad in zowel conventioneel als biologisch. 

Vanillebonen in bulk

Onze premium vanillebonen verpakt in bulk. Door onze sterke band met onze partners  in Madagaskar, Papoea Nieuw Guinea (Tahitensis – Planifolia), Oeganda en Tahiti kunnen wij elk verzoek mogelijk maken. 

De vanillebonen zijn verkrijgbaar van 11cm tm 19cm met een hoog vanilline gehalte en het gewenste vochtpercentage. 

Ook in Europa hebben we altijd een grote voorraad bonen van hoge kwaliteit, om snel te kunnen schakelen.

We bieden bulkaankoopopties en flexibele verpakkingsoplossingen om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen. Onze bonen zijn ook non-GMO, glutenvrij, veganistisch en biologisch gecertificeerd.

QCP

QCP staat voor Quick Cured Processed. QCP vanille wordt machinaal gesneden en vervolgens gefermenteerd. Deze vanillebonen zijn perfect om extracten van hoge kwaliteit te maken. Een sterke eigenschap van QCP is dat het vanilline gehalte minimaal 1,8% is. 

Extraction grade en cuts

Bonen die vanwege hun vorm niet door kunnen gaan als gourmet kwaliteit of gespleten zijn, gaan door als extractie kwaliteit of cuts. Deze vanillebonen zijn perfect om extracten van hoge kwaliteit te maken.

Exhausted vanilla products

Na het extractieproces blijft de vanille over waar alle smaken en stoffen uit zijn onttrokken. Deze bonen kunnen nog steeds bruikbaar zijn in de volgende vormen:

  •  Exhausted Vanille zaadjes
  •  Exhausted Vanille poeder