Vanille voor de Industrie

Heb je grote hoeveelheden vanille nodig voor verdere verwerking? Vanille B.V. levert vanille in grote oplagen. De hoogste kwaliteit vanille in bulk, voor de verwerkende industrie.

Toepassingsgebieden

Patisserie

Zuivel

Dranken

Ijsbereiding

Chocolaterie

verpakkingsvormen

Tailormade oplossingen

Vanille B.V. onderscheidt zich in zijn flexibiliteit als het gaat om verpakkingsvormen voor retail en industrie.

Vanille extract en Vanille Pasta (Ook verkrijgbaar als biologisch) zijn voor de industrie verkrijgbaar in de volgende hoeveelheden:

1L – 5L – 10L – 25L – 1000L

Superkritische co2 extractie

Vanille B.V. beschikt over high tech extractiemogelijkheden waaronder superkritische CO2 extractie. Met deze techniek wordt CO2 gas onder hoge druk samengeperst tot een vloeistof. Met de vloeibare CO2 wordt vervolgens een extractie uitgevoerd op onze premium vanille bonen. 

Wanneer de druk van het proces wordt afgehaald veranderd de CO2 weer in gas en blijft enkel het pure vanille extract over. Deze techniek is dus vrij van enig oplosmiddel en is niet onderhevig aan warmte. Hierdoor blijven alle aroma’s bewaard.

Private label

Onze vanille met jouw label? We leveren onze vanille van Bourbon-bonen uit Madagaskar ook onder private label. Zo kun je jouw vanilleproduct op de markt brengen onder je eigen merknaam.

Jouw wensen
Van vanillestokjes tot vanille-extract en alles ertussenin. Vanille B.V levert vanille vanaf de boon tot het eindproduct dat jij wil vermarkten.

Jouw volume
Van enkele dozen voor retail tot hele pallets voor de industrie. Vanille B.V levert de hoeveelheid vanille die je van plan bent te gaan verkopen.

Jouw verpakking
Van bonen in buisjes of zakjes tot vanillepoeder in pakjes. Vanille B.V levert elke verpakking in jouw huisstijl, klaar voor in de schappen..

aroma innovation & creation als partner

Om onze familie uit te breiden zijn we een intensieve samenwerking aangegaan met Aroma Innovation & Creation.

Aroma Innovation & Creation heeft jarenlange ervaring op het gebied van smaken, waaronder natuurlijk 1 van de grootste smaken wereldwijd: Vanille. Op het laboratorium wordt continue gekeken naar innovatieve ontwikkeling en onderzoek op het gebied van vanille. Denk hierbij onder andere aan het ontwikkelen van nieuwe extracten op natuurlijke basis, onderzoek naar verbeteringen van consument producten, toepasbaarheid van de huidige producten van Vanille BV en het monitoren van trends en veranderingen in de markt.

Daarnaast wordt ook de kwaliteit van de bonen nauwlettend in de gaten gehouden door Aroma Innovation & creation. Dit resulteert in een gegarandeerde kwaliteit en smaak van de producten van Vanille B.V.

De synergie tussen de beide bedrijven resulteert in meer kennis, de beste kwaliteit en hoogwaardige service.